http://jbieberstoryyy.blogg.se/

http://jbieberstoryyy.blogg.se/
http://jbieberstoryyy.blogg.se/
http://jbieberstoryyy.blogg.se/
De som gillar JB borde verkligen läsa den här novellen den eee ASGRYM! Tryck på bilde för att komma dit!  elr länken där uppeee! ↑:D

http://youhavechanged.blogg.se/

Checka in bloggen! ni kommer inte att ångra er! tryck på bilden för att komma dit! :D
xIda&Z
ps: kapitel 49 ligger under!↓
 

Chapter 49

Tiffanys Persvektiv.
-Hejdåå Tiff kommer sakna dig! sa Dell och kramade om mig
-hejdåå! men vi ses juu igen på måndag och har det såå roligt i Wolverhampton med din killeee! sa jag och vi släppte våran kram.
-haha sant men...äsch YOLO! hahah men du som ska till Holmes Chapel med Harry sa hon och blinkade med ena ögat.
-jahhh ärr sååå nervös tänk om hans föräldrar inte gillar mig? sa jag och såg säkert orolig ut.
-näää dahhh ring om det ee nåt problem!
-haha sure har Emma,el och perrie redan åkt hann inte säga hejdå. 
-aa tror det + det gör säkert inget ni träffas snart juu! sa hon
-Dell we're going! hörde man Liam ropa från hallen.
-yeahh! coming! och Tiff glöm inte att låsa dörren 
-nee dåå! gå nuu ska checka Harry om han ee klar hejjdååå sa jag och vinkade lätt och vi gav varandra ännu en kram.
-hejjdååå bestiee! ses snart! sa hon och skuttade iväg till Hallen och jag gick mot Harrys Rum.
-hey! Hazza are u done? frågade jag och satte mig på hans säng.
-ehm.....now! sa han och stänge hans resväska
-ready to meet my family? frågade han när vi stog i hallen
-no...what if they not gonna like me?
-haha well it's hard not to sa han och vi satte oss i hans bil. jag stängde igen dörren och snart var vi ute på vägarna.Till hans familj och om jag skulle vara ärlig var jag jävligt nervös.
 
Förrfattarens persvektiv
Jo så här var det eftersom killarna skulle vara lediga 3veckor skulle alla åka hem till deras familjer en helg från fredag till Måndag. Dell följde med Liam,Perrie med Zayn,El med Lou,Emma med Niall och Tiff med Harry. efter när de hade kommit hem skulle El och Lou planera bröllopet.
Harry hade tänkt att Fria till tiffany men ville vänta till saker och grejer hade lungat ner sig, hatet och allt drama som liksom hade hänt.
 
Tiffanys Persvektiv.
-We're here! sa Harry med en glad röst och stannade vid ett hus när jag hade klivit av bilen gick jag och hämade mig resväska i baksätet (dessama gjorde Harry) sen gick vi till dörren och Harry knakade på och efter några sekunder öppnades dörren av Harrys Mamma Anne.
-hi! HArry! and u must be Tiffany right? sa hon och vände blicken mot mig
-hi Anne yeah im Tiffany but u could call me Tiff sa jag och vi skakade hand.
-come in! sa hon och öppnade dörren och vi klev in.
-Harry have talk't soo much about u! sa Anne.
-not bad things i hope! sa jag o log. efter några sekunder kom Harrys Pappa och syster.
-Hello! im Robin Harrys stehpfather(Stav)  and this i Gemma.
-hey! im Tiffany but call me Tiff! sa jag o log och Robin o Gemma nickade.
Kvällen hade varit helt okej jag och Harry hade kommit precis till när Anne skulle börja laga maten,medans Harry satt i vardagsrummet med Robin och tittade med Fotboll medans jag och Gemma hjälpte till i köket. När vi hade ätit middag så gick jag och Harry upp på hans rum och satte i nån film.
-Harry is it okey if we two wach movies insted of being down there with youre family? frågade jag oroligt
-yeah it's fine! Anyway we're gonna have dinner toomorow and my whole family are coming! sa han och kramade om mig lite hårdare där jag låg på hans arm i hans säng.
-really? frågade jag osäkert
-yep! and babe don't be nerveuos they are gonna love you! 
-well i hope so..
-oh come on Tiff! sa han och med ett ryck så satt han ovanför mig.
-heyy! 
-say " im not nerveuos and they are gonna like me! or...
-Or what? sa jag och hade ett brett leende 
-or im gonna tickle you...and i now you're ticklish sooo Give up! sa han och hade väsrsta flinet på sitt face.
-HArry u know me and im nog gonna say it sa jag och lipade mot honom
-Sorry hun but then...i have to do it! sa han och började kittla mig och jag skrek o skrattade.
-Omg...hahah....Harry-Stop it!!!
-if u say it! svarade han
-Okey Fine! sa jag  och han sluttade kittla mig.
-im not nerveous and they are gonna like mig! good enough for u huh? sa jag och han hoppade ner från mig.
-yep! 
-but now i want my present! sa jag och log större.
-what kind of pres- men han hann inte svara förren jag tryckte mina läppar mot honom
-oh that kinds of present do i really like. mummlade han mot mina läppar medans men vi vaknade till liv när vi hör att Dörren öppnades.

sååå tänkte stanna där för att fåå lite spänning såå vad tror ni? äre hans mamma kanske elr till och med Gemma hans syster? hahah det får ni veta i nästa kap som troligen kommer upp imorgon eftersom jag slutar 1 då! hade planerat såå att det skulle bli långt men ville stanna där! puzz! xIda

Promise!

Titta in imorgon vid 9-10(kväll) tiden så kommer ni få kap 48 ett LÅNGT och jah har gett er mitt ord okey? vi hörs imorgon herrå! xIda

Förlorat läsare.

Heej! det är så att vi har förlorat läsare...på grund av att vi inte har bloggat ofta som förut den är så här att Jag(ida) och Z har oxå ett liv u know, skola,läxor,kompisar och familjen och så går vi just nu i 6:an och det kräver jobb..eftersom vi får våra betyg det här året,jah hoppas ni förstår och även stannar? ni som fortfarande besöker bloggen och tittar in varje dag "Vi älskar er" men det är minst 3-5 veckor kvar till jul-Lovet och då har vi nog hunnit avsluta "Live while we're young" om vi då har kvar läsare tänkte vi börja på en ny men vi är osäkra. men då vet ni iaf vad som pågår just nu.
Puzz! xIda

Chapter 48 Harry Potter Marathon

Dellinès perspektiv.-hun? wake up? hördes en välbekant röst-hmm? mumlade jag och öppnade vänstra ögat och möttes av Liams söta ansikte över mig.-Babe everyone is a wake? and breakfast is ready.-must i? frågade jah -yepp come on dell sa han och pussade mig på kinden-okey okey..im just have to fix Me u Can go out to the other sa jah o satte mig upp i sängen.-nahhh i will wait for u - okii then i will be back in a minut sa jag och gick vidare till mitt badruum.när jag såg mig sj i spegeln kände jag mig ful eftersom håret stod åt alla håll o jah såg ut som en igelkott,jah gjorde en grimas åt mig sj och skrattade lätt.jag kammade igenom mitt hår borsta tänderna och gick ut till Liam igen.-should we go out then? frågade jag o väntade på att han skulle ställa sig upp från sängen.-yepp sa han och ställde sig upp o tog tag i min hand och vi gick ut till de andra.När jag kom ut till köket satt inte alla vid bordet bara Harry,Tiffany,El och Lou.-where is Zayn and Perrie? frågade jah och tittade på de andra.-there svarade Tiffany och pekade på fönstret och genom såg man att Zayn och perrie satt på varsin stol och åt frukost tillsammans oh skrattade.-awww sa jah högt och alla tittade på mig-what? that was cute sa jag och alla började skratta.- breakfast to my princess sa Liam och la ner en tallrik med ägg o bacon på.- thank u my princ sa jag och log-no problems sa han och kysste mig på munnen.-yeah where are Emma and Niall? i almost forgot them sa jag och stoppade i mig de sista av ägget o baconet.-They went to buy candy and chips cause we though that just wach movies all Day cause the boys are gonna have 3weeks holiday sa Tiffany och log stort -oh okey but they have like been gone for like 30min? -u know how Niall is sa lou o skrattade och snart hängde vi alla på skrattandet.Efter när Niall och Emma hade kommit tillbaka med godiset och chipsen så samlades vi alla framför tv:n och vi hade valt att ha harry potter marathon.~efter den sista filmen från kl11 till kl7~-wow...i really love Harry Pottet sa jag och sträckte på mig men när jah ska tittar på alla andra såg jag att de redan hade sovit.Tiffany på harrys axel,Perrie på Zayns knän på madrassen på golvet,lou och el huvudet mot varandra och Liam på Lou axel.jah väckte liam.-Liam? come on we Can go to the bed- okey svarade han och Liam ställde sig upp och vi två gick sakta till mitt rum och jag somnade i Liams trygga armar med ett leende på mina läppar. ~
det blev ett tråkigt kapitel aa men det kommer en bättre i nästa Och jah gjordr inlägget på min mobil såå sry om den blev kort! bättre än inget va? nästa chapter kommer snart!puzz xida

HELLO!

Heej på er!
Chapter 49 kommer väl nog upp ikväll för jah har läxor att göra och andra grejer men jag kan inte lova er ett Långt Kap men vi får helt enkelt se! jah vet att våran novell är lite konstig men det är bara det att vi är nya på det här och om ni vill ha förändringar kommentera elr på kik:a mig :Idaquachh
men ville bara säga till er vad som är på gång och så! vi ses snart!
Puzz xIda

Länkbyee

BESÖK!!:)
 
här får ni två noveller att läsa medans nästa Kap kommer upp! och jah ee osäker när kapitel 49 kommer upp! men Stay Turned! och kommentera på kap 48! Tryck på bilden för att komma till Bloggen.
Puzz! ida
 
 
 
 
 

Chapter 48 Welcome Home Boys

Nästa dag. (Dellinés persvektiv)
 
-So i just had a bad stomach that's all? frågade jag Tom som var doktorn för att vara säker det jag hade hört
-yeah! you will feel better in a few days if not come back svarade han o log.
-well thank u sa jah o ställde mig upp och han jorde desssamma och vi skakade han sen gicm jag ut ir rummet och ut ur sjukhuset.
 
Tiffanys Persvektiv.
-So where do u wanna go first? frågade jag medans jag tittade på Justin 
-London eye? frågade han och tittade på mig
-yeah sure actully it's gonna be my first time haha sa jag och vi gick mot Parisehjulet.
-after you sa Justin och bugade ner på skoj och jag fnissa.
som Tur hade vi kommit i en enskilt i en bås Kenny satt på andra sidan av båsen och jag o justin stog o pratade lite om utsikten o såå.
-how's everthing's going With Selena? frågade jag och tittade på honom.
-well everything is okey i think,it's hard to be away from her but yeah she understand's me sa han o log 
-What abouut u and Harry?
-yeah things ate going fine and yeah but i miss him alot! but yeah it's 1week left! sa jag och hade största smile:et på mitt face.
-haha good for u then? but have u talk to him about yeha? or shuold i cause everything is my fault? frågde han oroligt.
-noo it's okey i can talk to him i think e will understand sa jag o log.
-well if not call me huh? sa han och knuffade lätt mig på armen
-yeah sure! and how did Selena take it?
-really good i talk to her yesterday i think and she knows that we are just friends svarade han
-ohh good! sa jag o log! 
Vi hade pratat ett tag ttill sen var vi tvungna att gå av och vi gick vidare runt i stan och ja vissade honom de bästa ställen att shoppa på!
 
~Senare på kvällen~
 
-Tjejkväll? frågade Delliné när jag precis hade klivit in i lägenheten
-aa visst men ska bara ringa Harry Först sa jag när jag hade sparkat av skorna och pekade mot movel o forsatte till mitt rum o slängde mig i sängen.
efter några singnaler svarade han.
-hello? svarade han
-hi Harry it's me?
-Hey Tiff! 
-i guess u have seen the news?
-yeah about u and Justin huh? sa han och man hörde att han lät sur.
-please don't be mad at me? sa jah
-im not mad? 
-yes u are i can hear that sa jag
-i just miss u soo much...and it's 2week's left and i haven't kiss u yet! sa han med en gnälling röst och en sån där gullig röst samtidigt.
-i miss u to but come on babe its just 2 weeks we can do it! sa jag med en glad röst
-yeah i hope soo! i miss youre lagh and hugs! sa han 
-soo u aren't mad at me? 
-no i trust u but i am a bit jealous..
-thanks for being honest but don't worry we are just friends
-then everything is good!
 
~2veckor seanre~ författarens Persvektiv.
De två veckorna hade gått segt för Delliné men inte för Tiffany för hon fick hänga med Justin hennes Crush innan One Direction kom,men så småning om åkte Justin vidare men han o tiff skypade,ringde varandra elr smsade,.Killarna skulle döremot komma hem från deras 1månad:s Turné och Tiff o Dellié väntade just nu på flyplatset.
 
Dellinés Persvektiv.
 
-Tiff! omg is that them? sa jag och rykte lite i tiff:s arm
-yeah it's them svarade hon 
-När jag såg Liam komma närmare oss sprang jag till honom och hoppade i hans famn och Tiff gjorde samma sak med Harry.
-Omg Liam i can't believe that u are here! viskade jah och pussade honom på kinden
-i have miss my bby girl sooo Muchh! 
-hi Dellié we're here to u know sa Louis o skratta
-oh..ehm hellooo Louiss! sa jag och och hoppade ner från Liams famn och kramade om Louis 
-HEy Niall! i have miss u soo much! it's soo lonly without u guys! sa jag och kramade om Niall
-we have miss u 2! sa Zayn o jag gick över till honom o gav mig en kram. och nästa kille jag gav en kram till var juu såklart Harry.
-Guys? can ve get over to our aparment? we have a suprise for you sa Tiff och hade hennes hand inflätad med Harrys hand
-yeah sure! svarade Niall och vi alla skynade ut oss ur flygplatset eftersom fan:sen hade kommit fler o fler.
 
From:Perrie 12:20
Are u guys on the way?
 
To Perrie 12:20
yeah we are on our way is evertthing done there?
 
From Perrie 12:21
everything is done! 
 
To Perrie  12:22
Good! cause we are here now!
 

-Ehm guys can u just close you¨re eyes sa jag när vi stog utanför våran lägenhetesdörr.
och precis vad jah sa stängde de ögonen och Tiffany öppnade sakta dörren och såå ledde vi de in.
Precis när man kom in såg man att det fanns en tårta på bordet i vardagsummet rakt framför oss och att det hängde ett stort banderoll övanför och det stog "Welcome Home".
 
Tiffanys Persvektiv.
-U can open youre eyes now! sa jag när El hade ställt sig framför Lou ,Perrie ställde sig framför Zayn och emma hade ställt sig framför Niall
Och precis nät killarna öppnade ögonen Kramade Lou om El,Zayn om Perre och Niall om Emma.
 
~Senare på kvällen~
-im just gonna take some air i will be back soon sa jag åt de andra som satt och åt tårta o ställde mig upp och gick vidare till balkongen o satte mig ner i en stol med knäna till hakan.
-Hi sa jah
-how did u know? 
-i know when someone is standing there staring at me sa jag och skrattade lätt
-Can i sit down? frågade han
-yeah ofcourse Niall
-thanks but why are u siiting here? all alone? frågade han när han hade sattit sig brevid mig.
- i don't know im happy that u guys are here again but it's dosent feel real sa jag o log lite och vände om huvudet och möttes av is-blåa ögon.
-it is real! sa han och slog till min arm lite lätt
-Niall can i have some time with my Girl? frågade en röst och jag visste redan väl vem det va
-yeah of course! sa han och ställde sig upp log lätt mig mig en gick han in.
-hi Harry! sa jah när han hade sattit sig på den plats Niall satt där för nån sekund
-how are u?
-im good 
-u now i have been thinking a lot about us lately sa han
-hmm?
-everytime i close my eyes i can se how we married us and how we grow old together..
-Reallyy? sa jag o tittade in i hans gröna ögon som lyste
-yeah! Tiffany do u want to follow me to Cholmes Chapel to meet my parents?
-i would love to! sa jag
-i love you! sa han
-i Love u 2!  och vi möttes i en kyss under månen och stjärnorna.

 There uu goo! långt kap huh? sååå kommenteraaaa! xIda
 
 

Kap. 47 Belieber?

Dellinés persperktiv
 
Åhh jag var skit trött när jag vaknade igår hade vi skypat med killarna tills kl 3 på natten!Jag gick till köket och på vägen dit mötte jag Tiffany!Hon såg trött ut oxå
-Godmorgon sade hon
-Morron sade jag trött
Tiffay tog ut flingor o mjölk och hällde de i två skålar
-Sååå... vad ska vi göra idag? frågade jag
-ehm... Justin smsade han frågade om jag kunde ta honom på en rundtur och jag typ...sade ja
- Tiff det gör inget Hello? vem säger nej till att va Justin Biebers guide? sade jag med en tillgjord röst och en konstig grimas.Tiffany började skratta hejvilt well det gjorde jag med!
- Jag nog fixa mig sade tiffany och hoppade upp ur stolen
-Ok men Tiff var försiktig vem vet vad Papz skriver? och Harry kan ta det på fel sätt u know
-mm jag vet men hörru azzå  jag vill inte va dryg elr nåt sånt men jag vill veta vad som som händer mellan han o Selena!
- LOL jag med!
sedan gick hon in i sitt rum och jag plockade bort disken. Hmm.. vad ska jag göra nu? Shoppa.. inte min stil 
Eh jag går ut och går lite.Jag gick mot min WIC och tog en magtröja och shorts
 
-Hejdå! hörde jag Tiff skrika  . Så det betyder att hon hade gått. Jag tog på mig mina skor. tog mina nycklar och låste dörren, sedan gick jag en promenad. Efter 30 minuter ser jag fullt med papparazzis i en stor ring!
Justin.Tiffany are u dating? TIFFANY what happend to Harry? Justin What HAPPEND to Selena? No shit tänkte jag Jag sprang in till ringen tills jag såg Bieber och Tiff jag tog Tiffany i handen och tiffany hållde justin i handen sedan drog jag de ut och vi sprang och sprang tills vi kom till en slags skog?
-Are u ok? frågade jag de
- Yep! sade Justin med en irriterad blick
-Fuck fuck fuck! skrek justin frustrerat och slog till en sten
-Justin calm down! sade Tiff
-ok guys lets go to our apartment We can talk there! sade jag Jag började gå och de följde med.
 
 
-Nice apartment sade justin med ett leende
-hahah yeah sure i swear your house is big as a mall! Sade jag och han gjorde enkonstig grimas
Vi satte oss på sofforna och började snacka
-Well Harry is not gonna like it  im pretty sure! sade jag
- Im sorry Tiff i can talk with Harry if u want? sade Justin och kollade på Tiff
-No we have a relationship and that means that we trust eachother! im gonna call him and tell him the truth sade tiff lite osäkert
-Okey but ....Justin..ehm...are u single or what? because the papz are maybe gonna make it worse than frågade jag . Han såg nere ut och svarade inte på frågan
-Guys it was nice to meet u even tho what happend but i have to go sade han och reste sig upp
Tiff såg ledsen ut. Skulle jag nog oxå om min idol  skulle gå
-Tiff bara fråga!! sade jag
-nej då tror han att jag är typ besatt?
-What? frågade hanoch såg ut som ett frågetecken LOL
- Tiff is a belieber and she want a autograph if its okey?
-You are? why iddnt u tell me here u can get my cap let me just sign it sade han och log
Jag kan svära på att Tiff dog där inuti. Justin signerade den tiff sade tack och han gick hem  Jupp det var dagen!

Länkbyte- (Chapter 47 kommer upp lite senare)

Heej! på er! liksom jah har inga ord som beskriver hur bra de här två novellerna är! så jah tycker att ni borde titta in o läsa! okey? haha men tryck på bilderna för att komma till bloggarna + Chapter 47 kommer upp lite senare!
Puzz xIda

Länkbytee igeen! (haha)

Det är två tjejer som äger den här bloggen och den är oxå nystartad såå man hinner ikapp! och sj läser jah den! :)
såå ehhmm  BESÖK DEN! 

 
har inga ord om hur bra den här novellen är.! lovar! besök den vettjaa! ;)
Tryck på bilderna för att komma till bloggen!
 
PS: Chapter 47 kommer nog inte upp imorgon men  det kanske kommer upp OM ni kommenterar på kap 46 Puzz påå er o Godnatt!♥

Chapter 46 we meet again? :)

- aa Det visade negativt! sa hon och man hörde hur lättad hon var.
-men vrf har du spytt såå mkt dåå? frågade jah oroligt och saktade ner farten
-vet inte,har bokat ett möte med Doktorn imorgon svarade hon
-ohh...behöver jah följa meed? frågade jah
-neee det ee lungt jah kan gå sj! vem fick du fotografera idag? frågade hon och lät uppspelt
-du kommer alldrig troo mig! sa jag.
-whoo?! frågade hon igen
-JUSTIN BIEBER!!!!!!! skrek jahhh!
-snälla säg inte att du dregla framför honom och om du gjorde det kommer jah att skämmas. sa hon och garvade åt sin egen mening.
-neejjjj och din humor är sjuk! sa jah och lät arg men det fungerade inte.
-lol! vad hände mellan err dahh?
-han bad om mitt nr och han kände igen mig som Harrys Styles Flickvän iiii! sa jag och hade värsta smile:et på mig.
-haha really? sa hon
-aaa jah lova- men jag hann inte avsluta meningen eftersom jag krockade in i nån.
-ouch...sa jag och kliade mig på huvudet.
-omg! im soo sorry! sa en kille.
jag tittade upp och jag kunde inte tro mina ögon.
-ohh..Hello Tiff! sa justin och sträckte fram sin hand
-hi Justin sa jag och tog tag i hans hand men just då kom nån blixt.
-omg come on Tiff! sa han och tog tag i min hand och vi sprang såå fort vi kunde men vi började sakta ner när vi hade kommit runt ett hörn.
-was that?....frågade jah och lät chokad
-yeah it was paparazzi im so sorry!
-no it wasent you're fault..im just have to text my firend that im okej. friend. sa jag och tog ut min iphone ur fickan som hade en spricka på den eftersom jah rammlade.
-Tiff let me buy u a new phone huh? that was my fault u know. sa han och pekade på skärmen.
-noo it's okey! i can still text and call . sa jag o log
-u sure? frågade han osäkert
-yeahh! but i thhink that i got to go home sa ajg och log mot honom
-well i tell Kenny to drive you home? my hotel just lives like 5min from here sa han o log.
-can u do that? it getting dark and i don't really like to go home alone then.
-yeah ofc come on! sa han och vi gick vidare
Dellinés Persvektiv.
Jag mår bra! bara rammlade och träffade på JB! kommer hem snart! puzz!
När jah fick meddelandet suckade jag och log lite alltid Tiff.
Efter en stund orkade jah inte mer slängde mig sj i sängen och knappade in Liams nr.
efter några signlaer svarade han.
-helloo! Hun! sa han med en glad röst!
-hiiii Handsomeee! sa jah
-how was you're day? frågade jah glatt
-well it has been great! u? frågade han.
-i have been home all day longg ssooooo boringg
-awww! didn't u have Tiff? frågade jah
-she was at her job and she is now on her way homeee sa jag
-oh poor uu! sa han med en bebis röst
-and u now Tiff have JUstin biebers phone nummber sa jag
-how? frågade han
-he came to the photo thing i think sa jah
-haha okey! sa han.
Tiffanys PErsvektiv.
-Thanks for the ride Kenny! byee!
-no problem! Tiffanyy! byee! svarade han och jag log till svars och stängde dörren.
-Jagg eeee heeeemmmma! skrek jah! och kastade av mina converse och jah hörde skratt från Delliés rum så jag gick in dit.
-dellie'? frågade jah o öppnade dörren
-oh Hi Tiff! sa hon .
Hon satt tydligen framför datan och skypade med Liam.
-hii Liam sa jah och satt mig brevid Dellié
-hello! Tiff! how are u?
-good u?
-me too!
-eh..sorry if im rude or something but are Harry There?


såå det blev ett mellan kap! tycks? kommentraaa för nästaa! puzz! xIda


Länkbyteen! :D

1# Den här novellen är en nystartad och det har bara kommit ut 2 kap av den men sj älskar jah redan den! sååå besök den gärnaaaa!

 
2# Den här novellen har just startat en nyy novell som bara har hunnit till kap 5! och om ni ser på bilden såå vet ni nog vad den handlar om,jag tycker att den ee en awsome novell o jag avgudar den haha!'
om du vill ta reda på om vad deee handlar om besök den vetjaa! ;)
 
3# den här novellen ee oxå nystartad och jag tycker redan om den och den har redan hunnit till kap 6 såå ni hinner nog ikapp! sååå titta innn på bloggennn!
 
Tryck på bildena för att komma till bloggarna! :)
erl nåå hittar ni de i menyn under länkar!
 
PS: Chapter 45 kommer upp kanske imorgon det är bara det att på den senaste tiden har skolan tagit 
sönder oss! sry tusen gånger om! och de läsare som stannar vi älskar errr!
puzz! xIda

Chapter 45 Pregnant?

Dellinés Persvektiv.

~Två veckor senare~
Jag öppnade försiktigt mina ögon och sträckte på mig,lukten av pankakor och jag satte mig upp snabbt och gick i väg mot köket.
-God Morgon! sa Tiff som stog vid spisen
-Morning...mummlade jag o satt mig vid bordet
-Skaru jobba idag elr? frågade Tiff
-nepp fick ledigt av bossen. hurså?? svarade jag
-bara undra men jag måste sticka iväg om 30min nån kändis skulle fotas kommer hem vid senast 4 sa hon och jag tittade upp mot kl och den var kvart i 11
Joo så här blev det..efter när killarna hade dragit på deras tour,nån vecka efter fick båda jag och Tiff ett jobb-erbjudande jag som modell o Tiff som fotograf,och eftersom killarna inte är här så var våran vardag ganska enkel, El,Em och Perrie brukade komma över men inte ofta eftersom de oxå hade jobb att gå till.
-okey...men vem ska jag dåå va med medans du jo- men jag hann inte avsluta meningen av att jag fort sprang in på Toan och spydde och Tiff var snabbt efter mig.
-Dell du måste till doktorn...det här har hänt flera gånger nuu? sa Tiff och klappade på min rygg.
-Tiff jag måste säga en grej....sa jag och spolade toan
-vadåå? svarade hon och tittade på mig.
-Du vet när vi var i Hawaii?
-mhhm?
-jag o Liam hade det "Där".... oskyddat...
-DELLL! är du seriös med migggg?! vrf?
-jag vet inte...och det var ett misstag men liksom....jag kanske är gravid..
-Dell jag måste till jobbet nu men du måste gåå och köpa ett test...sa hon och ställde sig upp
-jah skaa...gåå duu vi ses snart sa jag och kramade om Tiff
-ring mig såå fort du vet okej? hejdåå!
-aa lovar!
HOn tog på sig skorna och vinkade mot mig och stände igen dörren.
Tiffanys PErsvektiv.
Jag sj kunde inte fatta det...Tänk om dellié verkligen va gravid? jag o Harry hade inte äns pratat om det.
-Hello! Tiifanyy! sa Mark när jag kom upp till studion
-hi Mark! who is the big star that's comming in like 15minutes?
-Well it's Justin Bieber
-noo way! sa jag och mina ögon blev stora som golfbollar
-Oh u are a fan?
-eh....yeah...sa jag och mina kinder blev röda
-hahah just dont faint okey? sa han och skrattade
-i won't do that i think....omg i really Love this job! sa jag och gick o väg till system-cameran och jag hörde att Mark skrattade lite.
-HI Justin come on in! hörde jag marks röst säga och fort som attans ställde jag mig upp igen och tittade spänt på dörren och efter några sekunder såå kom inte mindre än Mark,Justin och kenny(hans liv-vakt)
-let me introduce Tiffany our best photographer and Tiffany this is-
-Justin Bieber i know sa jag och log ett snett leende
-haha okey. sa justin och skrattade
-well justin maybe u should change Clothes adn the we can start?
-yeah sure where are the dressing room? frågade han
-i can show u. sa jag och gick och han efter mig mig
-here! sa jag och öppnade dörren till ett omklädningsrum
- and the Clothes are already in there sa jag o log
-thanks! i will be done in about 3minutes and by the way can i call u Tiff?
-yeah sure! sa jag o log
-Tifff!! skrek mark
-i better goo se ya soon. sa jag och skyndade mig iväg till Mark
-yeah?
- have u check soo everything is working beacause it's not everyday Justin biebr the big star comes?
-yeah i have! sa jag o log!
-good! svarade han.
~Efter ´fotograferingen~
-We're done! good job! sa jag och justin kom fram till mig
-now i know who u are! sa han och jag tittade på honom konstig på honom
-u r Harry Styles's Girlfriend huh? frågade han
-hahah yeah! sa jag och skrattade löst
-wow u are much beautiful then the photos i have see'n
-oh thank you! sa jag och rodna
-can i have your'e number? im gonna stay in Lodon for like 2more weeks? and i think i need someone that know's Lonon
-haha yeah sure you're phone?
-here! sa han och gav mig hans mobil och jag knappade in mitt nr
-Justin! we have too go or we gonna be late for the interview skrek Kenny och stog vid dörren.
-i gotta goo! i''call u huh?
-yeah byee
-BYEE! sa han och gick iväg o försvann ut genom dörrarna.
efter när jag hade packat ihop grejerna och sa hejdå till Mark och de andra som jobbade där ringde dellié.
-heej! köpte du testet?
-aa och det visade-


sååå vad tror nii? kommer delliné vara gravid elr intee? haha sry att det här kap kom ut såå sent men vaknade med nack-spärr igår och det var första gången för mig! men det har läkt och jag mår bättre nuu men checka in min nya blogg om mitt liv www.idaquachh.blogg.se så kan du få veta mer om mitt liv o såå! :D

Puzzz!!! x Ida


Chapter 44

 

Emmas persvektiv (På flygplatset)
-Bye Niall...im gonna miss u soo much! sa jag och kramade honom ännu hårdare
-im gonna miss u too Em! i miss u already sa han med en sån där söt röst
-Em?
-mm? svarade jag och tittade in i hans is-blåa ögon
-i...Love...you.. sa han
-Niall....i love u 2 sa jag och böjade mig sakt ner till hans läppar.

Dellinés Persvektiv.
-i will be back as soon as u can say I love Liam promise! sa han och jag skarattade lätt
-i love you Liam! sa jag och kramade om honom
-hey! don't say it soo fast? sa han och kramade om mig
-u don't love meee? frågade jag och möttes hans ögon
-ofc i loveeeeee uuuu! svarade han och vi kysstes mjukt.
-paul are waiting best for u too go? sa jag när vi hade avslutat kramen
-i don't want toooo? sa han och lät som ett litet barn
-bby goo now? im gonna miss u! see ya soon huh? and by the way Tiff 's Birthday is tomorrow? send her a messege will u?
-yeah i will! love you-
-BOYS THE FANS ARE HERE SOON WE GOT TO GOO?! skrek paul
-byee! skrek jag när Liam och de andra hade börjat gåå till check-in:en och jag vinkade lätt till alla killarna.
När Liam o killarna hade ått såå långt att man inte kunde se de började några av mina tårar komma coh när jag vände mig om till Tiff såg man att hon hade tårar i ögonen och det såg de andra oxå så vi alla kramad om varandra i en gruppkram.
-Come on girls? the boys are comming home again! sa el! och vi alla tårkade våra tårar och gick ut ur Flygplatset.
-i've got a job to go to and perrie too so we 2 will catch u guys up later huh?
-yeah! se ya soon i guess! call when u guys are done byee?! sa jag
och jag,Tiff och Emma vinkade mot El o Perrie som skulle åt det andra hållet.
-soo shopping?! sa jag högt och tiff o em svarade "YES" samtidigt vi vinkade in en taxi som skulle köra in oss till stan.


kort jaa! men jag har bråttom nuuu! puzz! xxIda


Chapter 44

Chapter 44 är ute inom kort! håller på med den just nuuu!
Puss! xIda

Sorry igen.

heeej! liksom Julen närmar sig och för mig o Z blir det typ bara mer prov.vi kommer ha prov i dag i Samhällskunskap sen hade vi matte-läxa till idag och svenska till imorgon allt har varit upp-o ner för oss! vi är jätte ledsen men vi kommer att  avsluta "Live While we are young" vi lovar! men just nu är skolan ivägen och allt är typ bara skit! men på imorgon slutar jag kl:1 sååå det kommer säkert ett LÅNGT kap till er! tack för att vi har såå underbara läsare och förstår det här!
Puzz!♥ xxIda

chapter 43 "Home Sweet Home"


 

Tiffanys Persvektiv
~En vecka senare~
-Hem ljuva hem! sa jag högt när jag och Delliné hade klivit in i lägenheten,Veckan i Hawaii hade gått såå jävligt fort såå nu var vi hemma igen! Löven ute hade börjat falla och killarna skulle åka på min födelsedag, synd men jag,Delliné,El,Perrie och Emma(Nialls tjej) att vi skulle ha en 'tjej-kväll¨ och sova över, Inga killar bara vi.
Delliné och jag gick in till våra egna rum och vi båda började packa ur,killarna skulle komma såå fort de var klara med packingen Paul var helt okey med det och El o Perrie skulle komma oxå! de skulle sova över tills imorgon.
-När kommer killarna? sa jag men högt att Dellie kunde höra mig u rummet brevid.
-ehh....om kanske 30min vet inte svarade hon
-OK!

Harrys Persvektiv.
-Lou im gonna miss her soo much! sa jag och låg på hans säng medans han skulle packa upp hans grejer.
-Harry? i have ask if El want to marry me.....sa han och jag satte mig spik-rakt upp
-whuuut?! why haven't u told meee? sa jag
-i And El wanted to keep it a secreat but yeah...
-when are the wedding?
-after the tour svarade han och log.
-Congratulations! man! im soo happy for u sa jag och stog upp och jag gav honom en kram
-thanks! and don't tell the others cause i and El is going to tell that when everyone is at Tiff and Dellié sa han
-yeah sure! are u done? they are waiting i think sa jag
-yep! come on! sa han och öppnade dörren och resten av killarna satt i soffan
-eyy! come on! the girls are waiting! skrek Lou
-yeahhh sa Zayn och han,Liam och Niall ställde sig upp stängde av tv:n och vi alla gick ut till Hallen.

Dellinés Persvektiv.
El,Emma och Perrie hade kommit och just nu satt vi alla i vardagsrummet och väntade på killarna.
*KNACKK*KNACK**!
-COME IN! skrek jag och in kom 5 killar.
-vi alla ställde sig och och jag sprang såklart till Liam först och gav honom en kram och en puss efter det kramade jag om alla
-När vi alla hade sakt hej ville El och Lou att de hade nåt viktigt att säga.
-soo ehm...i and El have been together in like 5years and we are engaged and have the wedding after the tour! sa han och vi alla hade ögon som golfbollar förutom Harry som säkert visste om det!
-OMG Congratulations! im soo HAPPY FOR YOU!! sa jag (narare skrek) och krama om Lou och El samtidigt och efter mig var det de andra.
-guys! come on movie timeee? sa jag och hoppade i soffan och de andra hoppade på mig trevligt hahah!
-ehhh...Louu! i can't breath? sa jag
-Eyyyy! lou u are sitting on my girlFriend? hörde man Liam säga
-okey fine then? hahaah El? where are u hun? sa han och ställde sig upp och gick och satte sig brevid El medans han garvade.
-Hun are u okey? frågade Liam
-U are my herooo! love uu! sa jag högt och kramde honom hårdare!
-hahahah! chill! it was just louu hahah sa han
-yeah whatever. sa jag och himmlade med ögonen.
Tiffanys Persvektiv
-Hello! handsome! sa jag och gick mot Harry och gav honom en kram
-i have miss'd u! sa han
-we were apart for like 1 hour? sa jag och skrattade lågt
-yeha soo? i still miss u! sa han
jag log en sån där fånigt leende
-u can go to the others im just going to toilet sa jag o log
-se u son sweetie! sa han och pussade mig på pannan och gick till de andra.
När jag hade kommit ut från Toaletten satt de redan och tittade på film Zayn och Perrie i en fotölj, sen El och lou revid varandra sen brevid de satt Niall och Emma och myste och sist vare Harry som satt i den andra fotöljen, Jag tittade runt på de o log lite sen stannade mina ögon vid Harrys som klappade på sitt knä och jag gick dit tyst och satte mig på hans knä och kysste honom och mummlade ett "Thanks love u"

På flygplatset.
-im gonna miss u....sa jag lågt och skrapade min fot lite på marken.
-i love you Tiffany! and im gonna miss u to! sa harry och kramade om mig
-love u 2. sa jag och kramade hårdare och mina tårar föll.
-don't cry im gonna be home soon as u say Harry Styles is the best! i promise!
-haha! im gonna miss youre jokes! sa jag och jag försökte stoppa mina tårar
-and one day i promise u we are going to marry too! youre the one.
-awww Harry u are gonna make me cry more! sa jag och slog honom lite löst
-Cheer up!- men han blev avbruten av att kvinnan i högtalaren sa : FLIGHT TO SPAIN GO IN 5 MINUTES PLEASE CHECK IN.
-i love u. go now! im gonna wait for u and don't call and text,just do it when u are free u have work to do u know
-but? -
-no but-s! love u
-love u to byee!
-COME ON BOYS! THE FANS ARE COMING SOON! WE HAVE TO GO! sa Paul och när jag tittade runt så såg jag att de andra killarna sakta släppte sina tjejer och gick till check-in.
-Byeee! skrek jag och killarna vinkade! jag pussade och slängde iväg det till Harry och han tog i mot den med handen och la sen den vid sitt hjärta och jag awww:ade och vinkade till de andra killarna.


KAPITEL 43! :D sry har varit upptagen de senaste 2dagarna! men om ni vill kan nii juuu checka er in på min blogg! www.idaquachh.blogg.se och se om mitt liv!

Z lägger nog upp kap 43 imorgon elr övermorgon vet inte!

puzz! xxIda

 
 
 
 
 
 
 

sry.

Tänkte klämma in chapter 43 emn jag hinner inte! måste lägga mig snart ska till Vattenpalatset med kompisar! imorgon 11 såå jag msåte vakna 9
Z kanske gör den vet inte riktigt!
puzz!3 godnatt

Kap 42 Tattoos?!

-Babe! skrek jag åt Liam
- What my love? Aww han var bara för söt
-wich one? sade jag och peka på min bikinisar rn var lila och  en var leopard färgad Han tänkte och pekade på den leopardfärgade
-its gonna look sexy on you sade han och jag besvarde han genom att kyssa honom
-Well now im gonna change!
-why not here? sade han och blinkade sexigt
 
Are you ready? frågade Liam
-yup lets go! sedan länkade vi ihop våra händer och gick ut På vägen ut såg vi Perrie och Zayn
-Wait Liam! sad jag och sprang till de
-Perrie im SO SO SO SO SORRYY!!!!!! sade jag och kramade henne
-its okey  sweetie lets just forget it!  saade hon och besvarade kramen!
- Ohh something has happend i saw utwo holding hands! sade Perrie och nu hade Liam kommit fram
- Man u finally said it! sade Zayn och de två gjorde ett killhandslag!
-Well were going to the beach Harry and Tiff is already there wanna come? frågade jag
-Tiff have already said it so we were on our way!
 
På vägen dit blev vi följda av papparzzis men Paul hjälpte oss!
-were are they?frågade jag de andra och kollade runt över stranden
-There! skrek Zayn coh vi gick dit.Vi hälsade på  varann och la ut våra handdukar,Jag tog av mig min topp och shorts
-DELLINÉ? sade Liam typ överraskad?
-What?
-What what your body have like Tattos!? skrek Harry
-oh.. i forgot that! Well i have 3 tattos!
-What! skrek alla förutom Zayn och Tiff
-well yeah one on my wrist sade jag och visa de
-Cool!
-and then one on my rib!( revben)
-Nice! whats forever♥ mean? frågade Harry
Tiffany kollade på mig ledsamt
-well i havent tell u this but my Mom  abandoned us when i was 6 beacuse we were (jobbiga!) she said! the last thing she said to me was that i was worthless. Jag börjde storm gråta Tiff hade kommit fram till mig coh kramat om mig Alla hade tårar i  deras ögon
-Well my last tattoo or tattoos is two stars on my leg in one it stands T in it and in the other one its an D! Well u know what that means sade jag och försökte skratta fast det gick inte så vidare bra!
Efter att jag hade haft en hel diskussion om att de skulle vara glada så gick vi ner till vattnet och badade hela kvällen!
.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Helloo /Z
 
 

TAKE ME HOME!

heelllooo alla läsare!
ni vet väl att man nu kan höra "Take me home" albumet på Spotify!? 
Här har ni iaf  "Summer Love" börja nästan gråta till den♥ /Ida

Chapter 41 Wanna be my girlfriend again?

Tiffanys Perspektiv
 
-STOP IT! or SOMEONE is seriously gonna regrat that he/she did it! Nobody then i mean nobody have seen Delliné angry! sa jag och tittade mot Perrie och Delliné.
Perrie ställde sig upp och gick iväg med raska steg och Zayn var inte långt efter.Liam satt där bara tyst och åt sin frukost.Louis,Harry och Niall satt bara där o sa inte ett ljud.
-delliné snälla lungna ner dig..
-men Tiff...började hon men jag avbröt snabbt henne för att jag visste redan vad hon skulle säga.
-Delliné snälla försök prata med Perrie sen och red ut allt det här,ni var juu fulla okej för min skull och liams?? fårgade jag med en mjuk röst.
-Varför just för Liam? frågade hon och slängde en blick på Liam men snabbt mot mig
-jag vet att du fortfarande älskar honom och han dig neka inte det nu sa jag och tittade mot henne
-yeah svaarde hon och log lite
-ikväll? frågade jag
-sure sa hon pch ställde sig upp o gick i väg
-What was that about? frågade Liam och jag vände blicken mot honom
-i was just saying that she must talk to Perrie obout last night and some other stuff sa ajg coh kände Harrys hand som flätade ihop våra fingrar under bordet.
-oh...but i heard my name and "alskaer" that means i love and then she said "yeah"`` ? 
-it was....i'd say to her that she whould talk to perrie for me and u, and then she said why Liam and i said that "i know that u still love Liam" and that why she'd say "yeah"" yup there i said it! sa jag och tittade mot Liam.
och ma såg ett leende komma fram där.
-sooo! who's up for the beach too day? sa jag och ställde mig upp
-meee! Sa Niall o Harry samtidigt och jag började stratta
-Liam? frågade jag och tittade på honom
-u guys can goo and enjoy! i must talk to Delliné sa han o log
-u sure? sa Niall o tittade på Liam
-yeah yeah! sa han o log ett leende o ställde sig up från frukost bordet
-Good Luck then! and come to the beach when u 2 have talkd? sa jag och tittade upp mot honom
-thanks! and we will i think haha sa han och gick ifrån bordet
-guys? sa Niall och jag o Harry tittade på honom när vi hade stått upp och skulle lämmna
-yeah? sa jag o Harry Samtidigt
-i think i will skip the beah today i don't really feel good sa han och tittade ner
-but come on Niall! Harry is soooo boring some times! sa jag och tittade på Niall 
-Hey! sa Harry och knuffade mig löst på armen 
-haha but i forgot that i have too call Emma, and talk sa han och log lite
-oh soo u have a girlfriend that u never told me who it was? sa jag och tittade på honom
-u have seen here,u know she came to the airport with me? sa han
-oh i remeber her now....but u don't want her to wait huh? sa ajg och log ett brett leende
-wee i should go! see ya soon! bye sa han och jag o Harry sa ett "Bye" sen försvann han in i hissarna.
Still up for the beach? frågade jag Harry och tittade på honom o log
-yep! but we have to change first huh? sa han och pussade min panna 
-haha yup come on then! sa jag och tog tag i hans hand och drog oss till hissarna.
När vi hade kommit in till vårat sovrum öppnade jag garderoben och tog fram minst 4 bikins, det fanns en randig rosa,en med U.s.a:S flagga på,en mönstrad och en vit.
-HARRY? skrek jag men höll blicken kvar på de bikini som låg på sängen
-Yeah? sa han och kom o krama mig bakifrån
-pick one for me will u? sa jag 
-okey, take that sa han o pekade på den mönstrade
-thanks! love u!
-love u too sen möttes vi i en kyss.
 
Dellinés Persvektiv
När jag hade lämmnat bordet gick jag upp till rummet jag,Liam o Niall Delade på och gick in till mitt rum och la mig ner i sängen,drog upp mobilen och försökte ringa Zayn men han svarade inte och jag tänkte ringa Perrie o prata om det men hon o Zayn kanske pratar just nu såå jag bestämde mig för att inte ringa.
*KNACK*
-Come in! skrek jag och jag vände mig om o satte mig upp igen Det var Liam.
-hello..sa jag tyst 
-hi...we must talk.
-about? frågade jag men visste väl vad han menade
-us..or if there is gonna be "Us" anymore sa han och satte sig ner på sängen
-oh....i...men sen blev det tyst
-look Delliné i still love u,and i want it to be us. sa han
-i don't get it...i hurt u and u still wants me back? sa jag och tittade upp mot honom
-i just can't stop loving u
-i love u too! sa jag o log - and im soo sorry for that with Zayn and i will talk too him! im soo sorryy! 
-i'ts okey! chill wanna be my girlfriend again? sa jag och lutade sig närmare
-yes yes i will! och sen såå möttes vi i en perfekt kyss! och när vi hade kysst klart bestämde vi oss för att gå ner på strande för en promenad.

 HÄR får ni 41! vi hade tänkt på att avsluta vid 50 eftersom vi hade tänkt ut en ny awsome novell men vi får see! kommentera om ni vill! puzz! xxIda
 
 
 
 
 

Kap. 40 Fights

 
Det var jävligt fullt här när vi kom in och det gjorde vi ganska snabbt för lixom hallå det är Zayn Malik och Louis Tomlinson! Perrie och Liam hade oxå följt med. Jag kollade på  de andra och pekade på baren, jag fick en nickning tillbaks
 
Kl var 1 på natten senast jag  kolla. Jag var full men var medveten om mycket. Jag såg Zayn och gick till honom han verkade helt borta!
-Zayn u have to take some fresh air! skrek jag för att överrösta musiken som dunkade
-Noo lets Dance!! Jag kollade på honom strängt men sedan skrattade jag for no reason
- Where is the others?
-I dont know? Soo Delliné i saw u do a body shot sade han och flina
-Yeah yeah its nothing new lets go out sedan gick vi ut! Luften var så  ..jaa vad ska man säga? Jag skrattade
-What are u laughing at? frågade Zayn och blinka flörtigt
-Nothing lets go to that bench over there sade jag och pekade mot bänken.Zayn följde lydigt med LOL
 -Im hungry! sade jag från ingenstans
- I know a way too fix that sade zayn och log
 
 
Perries persperktiv~~
Jag och Liam hade chillat hela tiden och jag drack lite
- Where are the others? frågade Liam
-Idont know? maybe outside?
- ok lets look!
 
När vi väl var ute så såg vi två personer sitta på en bänk
-Is that them? frågade jag
-I thinks so lets look! Ju närmare vi kom såg jag att det var de
-Im hungry! skrek Delliné från ingenstans
-I know a way to fix it! sade Zayn   Zayn kom närmare delline och till slut kysstes de! Hela jag brast itårar HUR KUNDE ZAYN?! HUR KUNDE DELLINÉ? HUR KUNDE DE?! Liam kollade på  mig man såg atthan hållde sina tårar! Zayn och Delliné kollade bakåt och såg oss
- Perrie! im sorry i didnt mean to do it!? skrek Delliné
-Shut up you! your slut! and you! skrek jag och gick fram till Zayn
-I hate u sade jag svagt och jag gav honom en fet  bitchslap
 Sedan gick jag med stora steg till bilen och Liam följde efter! Jag kan förstå hur det känns för honom oxå
 
Nästa dag
Dellinés persperktiv
Hela fucking resan e förstörd! Men det var ju fan inte mitt fel? både jago Zayn var fulla!! och jag önska att det inte hände men är jag verkligen en hora? som Perrie sa? Jag gick till toan och tvättade mitt ansikte Mina ögon var rödsvullna! Jag ner för att käka frukost
När jag var framme såg jag alla andra Perrie hade rödsvullna ögon precis som Zayn och jag jag tog mat oh satte mig
-Ehrm...what happend yesterday? frågade Harry
-I became a slut! sade jag och kollade på Harry och bytte inte ögonskontakt tills han tittade bort
Det var den värsta tystnaden jag har varit med om!
-She has right she became a slut! sade Perrie och reste sig upp!
-Well THEN we have something common u want Zayn for money! skrek jag rakt upp
-excuse me? a goldfinger? sorry im not! sade hon argt
- Well why did u break up with him inX FACTOR AND THEN WHEN HE IS FAMOUS GETTInG BACK TOGHETER WITH HIM?!!!!!  sade jag mer än dampig Tiff visste vad som skulle hände om det skulle bli värre så hon sade
- STOP IT! or SOMEONE is seriously gonna regrat that he/she did it! Nobody then i mean nobody have seen Delliné angry!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
woow much drama/ Z
 
 
 
 

3 kommentarer kvar

jaduu Rubriken säger allt! kom igen det är bara 3kommentarer kvar? snälla? xxIda
 

Väntar....

Hej sitter här och väntar på 5 komentarer.Det är väl inte för mycket begärt när vi har 40 läsare varje dag? Eller? / Z

Chapter 39: you are more beautiful.


Tiffanys Persvektiv.
-äru säker att du inte vill följa med? frågade Delliné för den 5:te gången och jag började bli lite irriterad.
-jaaaa! sa jag och la mig i Dellinés säng
jo vi alla hade blivit in delade i rum sen vi kom.
Harry o Jag
Perrie o Zayn
Louis o El
Niall o Liam o Dellié (det fans 3 sovrum i det rummet)
och rummen låg brevid varandra.
-verkligen? frågade hon igen och hon to ut en kläning ut ur hennes garderob
-jaaa! mamma! men måste nog dra Harry blir nog orolig och det sista sa jag lågt
-men vem ska du stanna med hemma dah? frågade hon innan jag hade hunnit stänga hotel-dörren och stack ut huvudet hur hennes rum.
-vet inte! ha det så roligt! pusss! sa jag och stängde dörren och gick mot mitt o Harrys rum.

Dellinés Perspetiv.
-vet inte! ha det såå roligt! puss! sen stängde hon dörren
jag skakade på huvudet o log, alltid hon.
jag kastade ett öga mot klockan och såg att hon var prick 6, vi skulle träffas i lobbyn och en halvtimme jag hade gott om tid.
när jag hade tagit av mig kläderna så stog jag där i underkläder och skulle precis ta på mig kläningen när nån öppnade dörren och det var Liam.
-LIAMMM!!! skrek jag och hoppade säkert 5m i luften
-omg im soo sorryyy! sa han snabbt och stängde igen dörren igen och jag kunnde slappna av igen.
"shit måste verkligen låsa dörren nästa gång, delar juu med rummet med 2 killar"
När jag hade sminkat mig o tagit på min kläning gick jag ur rummet och då såg jag Liam sitta i soffan o titta på tv:n
-Liam? where are Niall? frågade jag och han vände sig
-i think he went down to the others sa jag och stängde av tv:n o stog upp
-are we late? frågade jag och tog på mig mina svarat klackar o tog i min tröja ifall jag skulle frysa ikväll.
-nopp! and im sorry for not knocking before i....well yeah u know. sa han och tog på sig sina skor o man såg att hans kinder blev röda.
-noo it's my foult i should have look't the door
-well okey then and u look beautiful sa han och tittade på mig och vi fick ögonkontakt för några sekunder innan haf kände hur mina kinder börja hetta upp sig så jag mummlade ett lågt "thanks" och öppnade dörren och gick ut.
Tiffanys Perspektiv
jag öppnade dörren o gick så såg jag att Harry att framför tv:n och hade inte fixat sig.
-harry? s ajg och satte mig i soffan
-yeah hun? frågade han och vände sig mot mig o log.
-u are supposed to be ready in like 20minets?
-but i have told the guys that i don't want to go out and party tonight sa jag och pussade mig lätt på pannan.
-why? it's the first day here in Hawaii! and u haven't party like in month's sa ajg och hade min orolig mig
-coz i want to spend 2weeks with u beacuase we are going on tour after the Hawaii sa han tyst
-How long?
-we don't know yet maybe 3month's
-oh.....
-im sorry
-don't be im not angry im just gonna miss u.
-hey! Tiff sa han och och tog upp min haka och forsatte i love u and im never gonna love someone else!i promise! this time im not gonna break this promise okey sa ahn och jag hann inte svara förrens han tryckte hans läppar mot mina.
-u wanna do something? the sun is still up! sa han när vi hade kysst fördigt.
jag vände mig mot fönstret och såg att solen lyste
-sure? u wanna go a walk on the beach? frågade jag och tittade på Harry
-okey! come on then! sa han och drog mig upp ur soffan och vi tog på våra flip flops och låste dörren, gick ner till Reception för att lämmna in vårat kort och så srtyde vi stegen mot havet.
-it's really beautiful here huh? frågade jag o hade blicken mot havet hela tiden
-yeah it's is! sa han och tog tag i min hand -but your more beautiful sa han och man kunde höra hur han log när han sa det.
det var tur att jag hade blicken mot havet hela tiden eftersom då skulle han see hur mkt jag rodnade.


Heej! det skulle vara z tur men hon var upptagen sååå jag gör en ist! men jag vill ha 5kommentare till nästa! annasr gör vii inga förrens det har blivit 5+ vill bara ha feedback! och om ni vill ändra på något! och hann inte lägga in några bilder nästa gång puss! xxIda


Kap.38 HAWA!! PARTYYY

Veckan hade gått fort och nu var det dags att åka till flygplatsen!
-Delliné vi måste dra nu!! skrek Tiffany
-Jaa chilla gurll! sade jag och skratta på grund av min konstiga ton och det smittade av sig tydligen,
-Jaja skynda seriöst alltid du!Jag vill till Hawaii!!!
Vi gick ut till till taxin och började köra mot flygplatsen, det  gick fruktansvärt fort När vi gick in såg vi Liam,Harry,Niall,Louis,Zayn och El & Perrie såklart! Vi hälsade på varann men när jag kramade El så såg jag på hennes ögon att hon hade gråtit så jag viskade i hennes öron
- How is it? dont lie! hon kollde på mig och mimade ett " later" 
 
Flight 25 to Hawaii resigns in 20 minuts hörde man det eka i högtalarna
 
-Im gonna go and buy something who wants something? frågade Harry men eftersom alla ville ha nåt så fick alla följa med men jag stoppade Eleanor och bad henne sitta på bänken
-What is it u can tell me började jag
- Its nothing me and Lou just had a fight sade hon
-about what!?  sade jag
-nothing just about that they are going on tour soon and i wanted to have more time with him
-oh im sorry i wish i could stop the time sade jag lite ledsamt
-eh nothing anybody could do ! Here they come!
 
~~ Senare på väg till hotellet~~
 
-Its so nice and beautiful here!! sade Perrie och Tiffay samtidigt LOL
-tycker du inte det? frågade Tiffany mig
-joo nu får vi ta vara på tiden med killarna för snart är det tour för de!
-Va? sade Tiff
-Jaa visste du inte?
-Nej! Harry HAR INTE SAGT ETT JÄVLA ORD OM DET!! skrek hon alla vände blicken både för att Tiff skrek och  för att hon sa Harry
-what Harry ? sade Zayn med ett förvirrat ansikte likt de andras!
- Tiff! Jag kmr slå sönder den där killen snart!! Han sårar dig gång på gång! För fan! sade jag argt jag hade fortfarande inte kommit över det där med Caroline kvällen!
-Dellie snälla gör ingen stor scen som du sa vi ska ta vara på tiden! sade hon till mig och sen vände hon sig till de andra och sa
-Eh it was nothing now lets have fun!!!
-PARTYY!! skrek jag ut för jag är ett partyfreak då menar jag verkligen  partyfreak jag brukar ta typ 5 bodyshots,Dricka jävligt mycke  och folk säger att alla faller för mig när jag dansar haha kanske inte så konstigt attfolk säger det när killar kommer från alla olika håll o vill dansa
-YES! hållde Louis med om och vi gjorde high five!
-Seriously Delliné your  the biggest partyfreak bu tcant we just chill!?
-Well me and Lou can go and u can chill! sade jag glatt
-jupp im coming! sade Lou och zayn ville oxå följa med!
Men det som börjat som en skit bra natt sluta inte bra!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wazzup! vad tror ni att det händer? / Z
 
 

Länkbyteee!

Har inte läst den än men ska börjaaaa! :D
 
Checka in bloggen! hon har nyss börjat med en novell som heter "it all begins with a dream" jag tycker att den är ganska bra!
 
ps:tryck på bilden för att komma till bloggen! kap 38 kommer upp snart av Z!
puss!Ida
 
 

Chapter 37 HAWAII here we come!

Tiffanys Pervektiv.
-Tiff vakna? sa dellié och skakade på mig
-neeeee. jag vill sovaa sa jag och satte kudden över mitt huvud
-vaknaaa nuuu kl är 12 och killarna sitter där ute och väntar vi har en överaskning sa hon och drog av mig täcket och jag började frysa.
-va killarna ?! sa jag och satte mig spik-rakt upp
-aaa,ta på dig nåt oxå sa hon och fnissade.
jag tittade ner på vad jag hade och det var en hello Kitty tröja o hello Kitty kortbyxor, "jag o hello kitty hahah" och jag log för mig sj.
jag bäddade sängen snabbt och gick till fönstret för att tittade på hur vädret soligt och varmt(det är juu juli trottsallt)
jag gick fram till garderoben och tog fram ett par Jeans o en vanlig t-Shirt och satte upp mitt hår i en hästsvan och gick ut till toan och Delliné hade rätt de satt där o pratade om nåt.
-im just gonna to the toilet sa jag och pekade på Toan och de nickade och jag gick vidare in för att borsta tänderna och när jag var klar gick jag ut igen och tittade på alla.så jag gick o satte mig brevid Harry som satt längst ut på soffan.
-soo Delliné? what suprise? frågade jag och tittade på alla.
-who want's to tell her? frågade Louis och tittade runt
-i can say it sa delliné och tittade på mig
-we are going to HAWAI! skrek hon
-is this a joke?! sa jag och tittade på alla
-nope! sa harry och pussade mig på kinden
-the boys here got vacation for 2weeks! sa Delliné
-when are we going? frågade jag
-on monday sa Liam och jag tänkte lite det var lördag idag såå vi skulle åka om 2 DAGAR!!!
-omg i can't believe it! my dream has com truee! how did u guys now?
-skyldig. sa delliné på svenska och jag gick fram o krama om henne.
-tack! jag älskar dig! sa jag
-what u don't love me anymore? hörde jag en röst och jag tittade på honom
-don't be silly! sa jag och avslutade kramen med Delliné och gick fram till Harry och satte mig i hans knän
-u know that i love u sa jag och kysste honom och han besvarade såklart kyssen.
-come on! get a room! skrek Louis och kastade en kudde på oss och alla brast ut i skratt
-just beacuase El isen't here sa jag och lipade
-forgot to tell u that El and Perrie is coming too! sa han och log
-the more people that come more fun! sa jag och jag vände mig och mot Harry o kysste honom igen.
-who's hungry? sa delliné och Niall Skrek först "ME!" och gick efter henne till köket som en hund och såå försvann alla och de ända som var kvar i vardagsummet var jag och Harry som fortfarande kysste varandra.
-u still up for the date? frågade Harry
-ofcourse! sa ajg och kramade om honom men då började min mage låta
-you're hungry huh? sa han och skrattade
jag nickade och rodnade djupt-
-come on! sa han och ställde sig upp och jag tog tag i hans hand och vi styrde våra steg mot köket och jag kännde lukten av pankakor.
Liam Persvektiv
när vi alla hade lämmnat Tiff o Harry i vardagsrummet gick vi andra till köket och satte os ner medans Delliné skulle göra pankakor.
jag och Adalia hade gjort slut eftersom jag just nu älskade nån annan även om hon sårade mig djupt,jag hade bara trott att jag var över henne genom att jag och Adalia blev ihop. ingen visste att vi 2 hade gjort slut
-Liam?
-huh? what sa jag och vände mig mot Delliné
-I asked if you want pancakes?
-sure sa jag och log och hon log tillbaka och det värmde mitt hjärta på nåt sätt.
efter kanske 5min kom Tiffany och Harry in och satte sig ner och började äta och vi alla började prata om resan till Hawaii som alla längtade att åka till och då tänkte jag prata med Delliné om alla hoppas bara att hon fortfarande gillade mig?
Tiffanys Persvektiv
Efter frukosten var killarna tvungna att gå eftersom de behövede spela in låtar i studion.
-Dellie!? lust att hänga till stan? ska på dejt med Harry behöver handla
-mm visst! hördes det från hennes rum och efter några sek kom hon ut
jag tog på mig mina usa:´converse och hon tog på sin lila och vi låste dörren och styrde våra steg till Köpcentret.
efter att ha gått ett tag hittade jag det jag ville ha, Så jag o Delliné tänkte gå o fika.
vi betällde det vi ville ha och satte os ner vid ett bord för 2 och börkade prat när det kom fram två tjejer.
-excuse me ?
och vi båd vände oss om och såg två tjejer vid 14 årsåldern
-yeah? sa jag
-youre Harry Styles Girlfriend right? frågade den blonda tjejen
-yep! sa jag o log.
-and are u and Liam? frågade hon och tittade på Delliné och delliné skakade på huvudet o log.
-oh sa brunetten
-u 2 was a great couple! sa hon för att muntra upp dellié
-thanks hun! svarade dellie och kramade om de båda
-can we get youre autograph? frågade de båda i mun på varandra och tog fram penna o pappaer-
-sure! sa ja och tog tag i pennan o skrev mitt namn på den och desamma gjorde dellie
och när vi hade gett de varsin kram var de tvungan att gå så vi sa hejdåå och jag o dellié tänkte nog oxå att vi skulle gåå så vi ställde oss upp och gick därifrån kl var runt 5 när vi kom hem såå jag hande lite panik.
~Kl 6~~
jag hade kommit 10min 6 eftersom jag inte ville bli försenad och prick kl6 så kom han man såg att han hade på sig ett par chinos och en T-Shirt o en kavaj över han var såå ortoligt SNYGG!!
-hi beautiful! sa ahn när han hade kommit fram och kramade mig o gav mig en puss på kinden
-hey Handsome! where are we going?
-it's a suprise! sa han och tog tag i min han och vi började gå
efter minst 20min så var vi i en skog .
-Harry? we're we going? please say?
-it's a suprise hun trust me? sa han och pussade mig på kinden
-okey close youre eyes sa han och jag lyssnade på honom
jag kände hur han ledde mig genom skogen och helt plötsligt stog vi stilla
-open youre eyes now. sa han och höll i min hand
och precis då när jag öppnade ögonen blev jag förvånad utsikten allt var perfekt! jag vände mig och och kysste honom.
-do u like it? frågade han och kramade om mig
-no. i love it! sa jag och vi satte oss ner på filten som redan låg här när vi kom
-im glad that u love it! sa han och vi satt bara där o njöt av utsikten¨
~en timme senare~
vi hade suttit här och pratat om allt och nu var det iaf dags att gå
halvägs hem började det ösregnavi skyndade oss hem men sen stannade Harry och jag tittade på honom .
-come on Harry? it's raining? sa ajg och gick fram till honom
-do u want to dance? frågade han och log mot mig
-but Harry for the first there's no music playng and the second it's raining sa jag med ett snett leende
-come on? frågde han och log sitt sötaste leende och han visste att jag inte sägs nej till det leende
-okey then! sa jag o vi blrjade dansa i regnet på en trottoar(stav)
efter en stund stannade han
-u know i really really love u right? frågade han
-yeah and i really really love u too! sa jag och log
-prove it sa han och flinade
-sure! och jag böjde mig fram och kysste honom,allt kändes som en film en overklig film men vi blev störda av att en bil kom och det var Louis som hade sett oss.
-come on lovebirds! it's raining! sa han och öppnade dörren åt oss och vi gick o satte oss-
-and yeah im sleeping over El tonight so u 2 can get some Private time sa han och skrattade
-shut up lou! sa Harry och vi alla skrattade,men jag blev för trött och la mitt huvud ner på Harrys axel och föll i en djup sömn
Harrys Pervektiv
-she is a keeper u know , sa lou och jag log mot honom
-yeah i know i love her soo much i don't want to lose her.
-u won't sa han och jag log igen
-thank u lou she means everything to me!
-did u say to her that we are going to a tour in a month and we are gonna be gone for like 3months? frågade han och tittade på mig i backspegeln och han såg min oroliga min
-no i didn't want to ruin the moment we had and i got my kiss in the rain sa jag o log lite halvt
-u must tell her sa ha och tittade på mig.
-i know sa jag lågt
-where here! sa ah och stannade bilen jag tackade lou och bärde in Tiff i lägenheten och sen bytte jag om och la mig ner brevid henne och log efter ett tag föll jag i en djup sömn.


det var ett riktigt långt nu! tror ni att vi deserves 5kommentarer elr mer? nsäta kap kommer nog imorgon elr på tisdag puss! xxIda&Z


sryy

kap 36 kommer upp imorgon ist! ska börja skriva på den nu puss! xxIda
 
 

Chapter 36 a date?

Tiffanys Persvektiv.
När jag hade avslutad kramen gick jag fram till Zayn som stog och lagade mat.
-It smells good! sa jag och tittade på honom
-haha thank u! sa han och log
-it's chicken with curry and rice huh? frågade jag
-hahah yeah! svarade han
-Tiffany! come out here! skrek Niall,jag tittade ursäktande på Zayn och gick ut till vardagsrummet där alla satt och Louis o Niall spelade xBox(fifa)
-YES! I WON! skrek Niall och hoppade upp och gjorde sin segerdans och jag bara stog där och flinade "Gud vad jag hade saknat de" tänkte jag och gick fram och satte mig brevid Delliné och tittade på-
~Efter en stund~
-Guys! dinners ready! sa han och man hörde hur han la fram glas o talrikar
Jag ställde mig upp och de andra var inte långt efter,man kunde höra hur Niall och Louis bråkade på skoj med varandra för att Niall hade vunnit över Louis typ 3 omgånger på fifa.
Jag hammnade mellan Harry o Niall och Delliné,Liam och Zayn mitt i mot
~Efter middagen~
-wow Zayn! it was delicious! sa Niall när han hade stoppat i sig sin sista tugga och lutade sig bakåt o klappa sig sj på magen.
-It was really good! sa jag och tittade på honom
-Thanks guys! sa ahn och ställde sig upp och la hans talrik o glas i diskmaskinen och vi andra var inte långt efter.
-soo what do u guys wanna doo? frågade jag när vi alla hade sammlats i vardagsrummet
-well maybe a movie? frågade Zayn och tittade på oss alla.
-sure? sa alla i mun på varandra och alla var uppe med att vilken film vi borde se.
-so we got no candy and chips Tiff and Harry u 2 can go and buy something? frågade Liam och tittade på mig sen på Harry.
-yeah sure svarade jag för att de skulle ändå inte ge upp så jag gick till hallen och tog på mig mina converse.
-are u coming? frågade jag och tittade mot Harry
-eh yeah sa han och ställde sig upp och gick o tog på sig skorna och jackan efter några sekunder var vi redan påväg till affären.
-we must talk u know? sa Harry
-about? svarade jag
-you and i sa han och tittade på mig.
-Go on...
-im really sorry Tiff...it was caroline that took my phone when i took a shower and i didn't know ...and i broke up with her. det sista sa han ganska lågt.
-i forgive u. sa jag och tittade upp mot honom
-really? frågade han med ett större leende
-yeah,i was dumb that did'nt let u explain in the first place sorry
-u don't have to say sorry. sa han
jag log bara som ett tack och kramade om honom.
-we are here! sa jag och gick in i affären och tog en påse och plockade allt möjligt godig och samma sak gjorde Harry och efter tog bi 2 åosar chips och jag envisades om att betala med harry lät mig inte.
påvägen hem pratade vi om allt möjligt.
-soo Tiffayn i must ask u a thing...is it we again?
-i---dont know sa jag lågt
-we say like this meet me at Milkshake city tomorrow at 6?
-is it like a date? frågade jag och log
-yep! come on the others are waiting sa han och tog tag i min hand och vi gick lite snabbare.
~Nästa Dag~


heej! kort jag vet men bättree än inget! :D fick ni biljetter till One Direction?! jag fick tyvärr inte men jag letar, och om det är nån av er som säljer kika mig: idaquachhh elr e-mail: ida_kim@hotmail.com

3+ kommentar till nästa


-.-'

jag hade nyss gjort kap 36 och när jag skulle lägga upp det försvann det jag som hade suttit hela morgonen....men jag har verkligen ingen lust att sitta här o skriva om ni får ha det så bra! så ses vi lite senare xxIda

Little Things - One direction

 
 
Älskar låten! jag gråter nästan varje gång jag lyssnar på den! ♥ smälter varje gång jag hör den här låten♥

http://harrysnovell.blogg.se/

http://harrysnovell.blogg.se/

http://harrysnovell.blogg.se/

http://harrysnovell.blogg.se/

http://harrysnovell.blogg.se/

http://harrysnovell.blogg.se/

http://harrysnovell.blogg.se/

http://harrysnovell.blogg.se/

http://harrysnovell.blogg.se/

http://harrysnovell.blogg.se/

 

SKIT BRA NOVELL! SJ ÄLSKAR JAG DEN! ♥


RSS 2.0